Samen in Beweging

Informatie over Fysio Petershofje en verschillende fysiotherapieën

Tarieven fysiotherapie 2018

Wij hebben alle belangrijke informatie en afspraken samengevat in onze praktijkfolder.

Andere documenten die u zelf kunt printen zijn onze

  • Huisregels en betalingsvoorwaarden
  • Klachtenregeling

Bekkenfysiotherapie

In onze folder over bekkenfysiotherapie worden veel vragen beantwoord. U kunt deze ook zelf afdrukken.

Ontspanningstherapie

Het doel van de behandeling is om je meer bewust te maken van je lichaam en hierdoor ook meer bewust van jezelf. Afhankelijk van de klachten werkt Annet de Jong met ontspannings-, ademhalings-  en visualisatie-oefeningen en massages.
De Buteyko-methode is een ademhalingstechniek, die makkelijk toe te passen is in het dagelijks leven en invloed heeft op vele functies van het lichaam.

Voorste kruisband (ACL)-revalidatie

Iedere knie en operatie is een verhaal op zich en vraagt een vakkundige, specifieke en persoonlijke aanpak. De revalidatie zal plaatsvinden volgens het Evidence Statement na voorste-kruisbandreconstructie, dus volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

 

Fysiotherapie, specialisaties en kwaliteitsregister

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie geeft uitgebreide informatie over fysiotherapie en de verschillende specialisaties zoals manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oedeemfysiotherapie, sportfysiotherapie et cetera. Zij waken tevens over de kwaliteit en scholing van de leden.

Diepe Frictie Methode | Tenniselleboog behandeling

Een behandelmethode waarbij opvallend goed resultaat behaald wordt bij de behandeling van tenniselleboog-klachten. In dit artikel lees je over het onderzoek en de behandeling.

Informatie over blessures, klachten en orthopedische behandeling

Een overzichtelijke uitleg over de verschillende orthopedische aandoeningen vindt u op de website van Rijnland Orthopaedie.

De  Engelstalige website SportsKnee biedt u meer informatie en uitleg over verschillende operaties van knie, heup en schouder. Zij geven geanimeerde informatie over het plaatsen van prothesen (replacements), voorste kruisband (ACL)-reconstructie en arthroscopische chirurgie.

Schoudernetwerk

Claudicatio intermittens

Fysio Petershofje in Goirle